GINOP-1.2-8-20-2020-01085 számú pályázatunk bemutatása:

Magyarország Kormányának felhívása kis-és középvállalkozások technológiai megújulásához kapcsolódó fejlesztéseinek támogatására. A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a hazai kkv-k versenyképességének javítását. Ennek egyik fontos feltétele, hogy a vállalkozásokat segítsük a gazdaságban végbemenő folyamatokhoz való alkalmazkodásban, a szükséges felzárkózásban, és a megnyíló új lehetőségek kihasználásában. A vállalkozások folyamatosan újabb és újabb kihívásoknak kell, hogy megfeleljenek, és ez ezekhez való alkalmazkodás folyamatában kulcsfontosságú őket segíteni. A hazai kkv-k a magyar gazdaságfejlesztési potenciálját képezik, ugyanakkor termelékenységük, szervezeti működésük, emberi erőforrásaik, digitális felkészültségük tekintetében még jelentősen elmaradnak európai versenytársaiktól, miközben velük állnak versenyben. Ezért jelen felhívás olyan kkv-kat támogat, amelyek elkötelezettek termelékenységük növelésére és nyitottak a fejlődésre és technológiai megújulásra, figyelemmel a koronavírus gazdasági hatásai által leginkább sújtott vállalkozások nehézségeire.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2020.05.14-én meghirdetett „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívása alapján a VADKERT PÉKSÉG Élelmiszer Korlátolt Felelősségű Társaság, mint kedvezményezett 18.767.000 Ft támogatást kapott. A beruházás összértéke 26.810.000 Ft.

Jelen projekt keretén belül 1 darab lntech gyártm. Trevira lisztszállító adagoló rendszert és 1 darab Real Forni gyártm. VapoReal C4C 20.30 típ. kemencét szereztünk be, melyekkel a kenyér; friss pékáru gyártása tevékenységünk jelentős technológiai modernizáción ment keresztül. A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat.

A projekt 2020.12.15-én került befejezésre.

A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.